onsdag 1 oktober 2014

Mormor Magdas Därproducerade glassHar ni hört talas om Mormor Magda? Har ni inte det än så kommer ni, det är jag säker på. Äkta vara, det är vad det är. Allt fler butiker får upp ögonen för det här glassmärket, jag har följt deras resa ett bra tag nu och tycker att det är ett kanoninitiativ!

Vad är det då för speciellt med den här glassen? Den innehåller inget skit, så enkelt är det. Bara ingredienser som faktiskt SKA vara i glass, precis som om du gjorde den hemma. Jag älskar ju glass och gör den gärna själv hemma och vet hur enkelt det kan vara och hur mycket godare det blir än den glass man köper. Anledningen till att jag skriver det här inlägget är just detta, att jag tycker det är otroligt gött att vi kan få rena produkter i butikshyllorna istället för allt det konstgjorda. Jag tycker bäst om att göra saker från grunden, men det är det inte alla som har tid till eller vet hur man gör eller helt enkelt inte har lust, men det betyder inte att de inte ska få ha valet att köpa varor gjorda på äkta vis. Angela, som är glassfabrikör och har startat Mormor Magdas, har lyckats fylla det hål i frysdisken som faktiskt finns om man inte vill köpa glass som mest innehåller tillsatser och luft men inte heller har lust att göra glass själv. Glassen innehåller bara riktiga råvaror och deras koncept med att glassen är "därproducerad"  innebär att du får veta varifrån råvarorna kommer.

Jag hade turen att få hem massa glass när de var på road trip i Skåne, de gick åt väldigt fort måste jag erkänna! Mintdröm var min favorit av dem jag fick prova, med Salta karamell inte långt därefter. Ett stort tack till Angela och Mormor Magdas för detta!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...